Geschiedenis van Ray-Ban

Ray-Ban is misschien wel het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld.
Het merk Ray-Ban is ontstaan in Amerika in begin jaren ’30 en het meest bekend van de pilotenbril, de zogenaamde Aviator.
De Ray-Ban zonnebrillen zijn in Hollywood door vele grote namen gedragen. De zonnebrillen waren en zijn nog steeds vaak te bewonderen in de diverse films.
Ook in de films “Top Gun” en “Blues Brothers” zijn twee verschillende modellen uit de collectie van Ray-Ban te bewonderen. Zo zagen we Tom Cruise met de beroemde piloten zonnebril en schittert
de Wayfarer in de “Blues Brothers”?
De Wayfarer is bezig met een heuse comeback, want Ray-Ban heeft de Wayfarer zonnebril weer in haar collectie opgenomen.
Vele beroemde artiesten dragen dus de brillen van Ray-Ban. Zo kennen we vanuit de jaren tachtig nog Madonna en Tom Cruise maar ook de beroemde Paris Hilton is gespot met de Wayfarer. Dit model is naast het zwart nu ook verkrijgbaar in ‘opvallend’ en ‘trendy’ wit en rood. Maar het model wordt nu ook geleverd in pasteltinten zoals zachtroze en mintgroen.

Ray- Ban Design en Trendy

Een Ray-Ban zonnebril staat voor authentiek en eigentijds design. Steeds opnieuw slaagt het merk erin om op trends in te spelen zonder haar eigen vertrouwde look te verliezen. De monturen hebben allemaal een grote historie en bij elk ontwerp is rekening gehouden met een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden. Zij bieden te allen tijde draagcomfort en een goede pasvorm. De nieuwe Ray-Ban zonnebril collectie bij Eye-wear.nl biedt naast mooie strakke herenmodellen in kunststof en metaal ook schitterende damesbrillen. Trendy monturen die volgens de laatste trends op modegebied zijn vormgegeven worden afgewisseld door brillen met een tijdloos design. Er is voor ieder wat wils.

Ray-Ban Logo

Iedere Ray-Ban zonnebril is voorzien van het Ray-Ban logo dat heel subtiel maar toch duidelijk op de pootjes en het glas wordt afgebeeld.
Het glas van een Ray-Ban bril is meestal gemaakt van echt kristal waardoor een helder zicht wordt verkregen.
Uiteraard besteed het brillenmerk veel aandacht aan bescherming. Alle glazen hebben een 100% UV-bescherming en zijn krasvast en breukbestendig.

Service van officiële Ray-Ban winkels

Om ook te kunnen profiteren van de beste service bij de Ray-Ban zonnebril adviseren we om de brillen aan te schaffen bij de officiële dealers en verkooppunten. Hiervan bieden we op deze site een overzicht: Ray-Ban Winkels.
Deze winkels laten u absoluut genieten van de superieure kwaliteit van de Ray-Ban.

Never Hide!

Begin 2009 heeft Ray-Ban een nieuwe reclame campagne gelanceerd om haar nieuwe modellen te promoten. Met een strak vorm gegeven campagne geeft Ray-Ban aan dat dragers trots kunnen zijn op hun bril. ” Never Hide “, laat zien wie je bent en wat je draagt.